Egy wannabe vlogger blogja egyenesen a kanapéról

Couch Club

Couch Club

Mém atombombával robban a 2016/17-es klubszezon

Az adidas kreatívjai kitettek magukért

2016. augusztus 03. - Couch Club Szunyi

Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy a CR7-féle testcserés Nike reklámot egyhamar überelik, de a napokban jött ki az adidas First Never Follows kampánya, ami engem kilóra megvett. Hogy miért? A nyár legforróbb topikjait szolgáltató klubok, játékosok és edzők szerepelnek a kampányban, az üzenet pedig az, hogy a sok szövegelés, a zavaró tényezők ellenére az egyetlen ami fontos, az a teljesítmény: legyél az első, diktáld a tempót, és akkor nem kell másokat követned, sem magyarázkodnod.

Mindezt megturbózták egy elképesztően látványos, és menő vizuállal, illetve a 90-es évek Nintendo játékait idéző effektekkel, ezek együtt pedig egy olyan végterméket eredményeznek, ami azt mutatja, hogy az adidas kreatívjainál igencsak jó anyagot tolnak értenek hozzá, hogy hogyan kell felpörgetni a szurkolókat a közelgő klubidényre. 

 Az egészben viszont a legjobb, hogy szanaszét savazzák benne az állandóan szenzációhajhász ál- és félhírekkel operáló sajtót. Pogba belemondja a kamerába, hogy ne higgyünk el mindent, amit a lapokban olvasunk, a Chelsea-s leszereplést követően a Manchester Uniteddel renomáját visszaállítani igyekvő Mourinho elcsititja a sajtót, míg a friss BL-győztes Bale és Benzema nagyszerű góllal űzik el a Real Madrid szezonja felett már lakomára készülő, spanyol médiát jelképező dögkeselyűket. 

 

 A legnagyobb csattanó azonban a végére marad: megjelenik az élő LEGENDA, aki a meglőtte a BL-döntők történelmének legszebb gólját, majd fél év alatt egy szétesett és leírt Real Madridból BL-győztest csinált. A vicces az egészben az, hogy rengetegen nem is tudják - még a madridisták közül sem -, hogy mit is jelképez ez a fél másodperces kis jelenet.  

Történt ugyanis, hogy Zizou Január negyedikén átvette a Real vezetését, majd alig másfél hónappal később, az első komolyabbnak mondható megmérettetésén 0-2-re meccselte le az AS Roma csapatátt a BL-ben. Épp pár nappal előtte történt, hogy Messi a bajnokságban lepasszolta a tizenegyesét, amit Luis Suarez be is vágott. Ettől természetesen a Messi-fanok és a sajtó azonnal magukhoz nyúltak, pedig nem kicsit gerinctelen, tiszteletlen húzás volt, pláne 3-1-es állásnál. A Roma elleni meccs után egy tehetséges riporter meg is kérdezte Zidane véleményét a legurított tizenegyesről. Zizou-n látszott, hogy meglepte a kérdés, de a másodperc tört része alatt kapcsolt; arcon röhögte a riportert, majd otthagyta a fenébe. Zseniális jelenet:

 

Ha tetszett a bejegyzés, like-olj, kommentelj, vagy oszd meg.
Ha nem szeretnél lemaradni az új bejegyzésekről, akkor kövess a facebookon:

A bejegyzés trackback címe:

https://couchclub.blog.hu/api/trackback/id/tr248925516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása