Egy wannabe vlogger blogja egyenesen a kanapéról

Couch Club

Couch Club

Couch Club

2016. július 30. - Couch Club Szunyi

A Couch Club gondolata 2015 végén - 2016 elején született meg egy elhúzódó szakítás alatt, amikoris azon járt az agyam, hogy nincs is jobb dolog annál, mint a kanapén ülve egy hideg itallal a kezünkben egy vagy több jó baráttal ütköztetni a véleményünket a világ éppen aktuálisan pörgő témáiról.

A barátaiddal nem kell szűrnöd a gondolataidat, kendőzetlenül mondhatod el a véleményedet, azaz önmagad lehetsz. Nem kell attól tartanod, hogy bárki lenézne azért, mert valamit úgy gondolsz, ahogy, vagy hogy beskatulyáznának a véleményed miatt, ugyanis pont úgy fogadnak el a véleményeddel együtt, ahogy vagy.

Az sem para, ha éppenséggel más véleményen vagytok valamiről, hiszen az elfogadás kölcsönösen él, így normálisan meg tudjátok beszélni, hogy ki mit gondol, miért gondolja azt, és miért látjátok esetleg másképp, vagy épp azonosan a dolgokat. Legyen szó akár sorozatokról, filmekről, játékokról, fociról, a legújabb social media őrületről, vagy éppen kapcsolatokról.

Amikor már igazán átjár az érzés, és elengedted magad, előkerülnek a mémek, akár széles körben ismertek, akár belső poénok, amiket a kívülállók nem értenek, és jót röhögtök. Ilyenkor nincs más, csak a felhőtlen boldogság érzése: az, hogy jó helyen vagy jó emberek között.  

A Couch Club ennek a mentalitásnak az otthona. A világ második legjobb érzésének.

A bejegyzés trackback címe:

https://couchclub.blog.hu/api/trackback/id/tr798923642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása