Egy wannabe vlogger blogja egyenesen a kanapéról

Couch Club

Couch Club

Mark Zuckerberg befenyítette a magyar kormányt

Városbénító tüntetést szerveznek, amennyiben Orbánék nem teljesítik a kéréseiket

2016. július 20. - Couch Club Szunyi

Mint ismeretes a Prisma nevű fotószerkesztő program - melynek bármelyik szabadon választott filtere félkézzel lenyomja az összes Instagram filtert együttvéve - készítői bejelentették, hogy fejlesztik az app Androidos kliensét. Zuckerberg feldúltan állt a sajtó elé, követelve, hogy a magyar állam tiltsa be az új trónkövetelőt.

prisma.jpg

- Nincs ebben semmi újdonság, ilyen filtereket mi is simán össze tudnánk rakni... - nyilatkozta a Facebook-vezér - Arra kérjük a magyar kormányt, hogy lehetetlenítse el a Prisma fejlesztőit, hiszen az új filtereikkel jogosulatlan piaci előnyre tesznek szert, amivel sérül a vállalatunk és a nálunk dolgozók érdeke. Mi ebből élünk, ebből veszünk ételt a családunknak. - dramatizálta túl a helyzetet Zuckerberg.

- Nem félünk elmenni a legvégsőkig, ha kell, wannabe Instagram modellekkel zárunk le Budapest ütőereként szolgáló útvonalakat. - tette hozzá. - Ezrével fognak fürdőruhás lányok pózolni az Erzsébet hídon fetrengve, háttérben a budai panorámával, vagy éppen a Deák téren. Biztosak vagyunk benne, hogy férfiak is szép számmal teszik majd tiszteletüket az eseményen, hiszen az első tervezett útlezárásunkhoz már megnyertük Palvin Barbit és Mihalik Enikőt, akikről a rendezvény ideje alatt leszbi szoftpornó fotósorozatot fogunk készíteni. Reméljük a labdarúgó EB alatt tapasztalt nemzeti összefogás most is összeköti majd ez embereket egy nemes cél érdekében. 

Zuckerberg egy kis piacelemzésbe is belevágott: - Eddig azért nem foglalkoztunk velük, mert csak iOS-en voltak elérhetőek, és az Apple 20 százalékos részesedését nem láttuk túlzottan fenyegetőnek. Most, az Androidos bejelentést követően abban bízunk, hogy legalább Windows Mobile-ra nem kezdik el a fejlesztést. Annyira sokat sz*ptunk vele, hogy végre használható klienst fejlesszünk a Windowsosoknak... Nem is tudom mihez kezdenénk, ha még ezt a tíz százalékot is megnyerné magának a Prisma... 

Zuckerberg egy újságírói kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy azért nem az Instagram-vezér Kevin Systrom állt a sajtó elé, mert nem voltak benne biztosak, hogy a magyar kormányban és holdudvarában van olyan nyitott személy, aki ismerné Systrom nevét, azt viszont tudják, hogy a miniszterelnök népszerű Facebook-oldalt üzemeltet. Épp ezért remélik, hogy eljut az üzenet az illetékesekhez, akik - véleményük szerint - az Über esetében is felelős döntést hoztak.

Event: UBER- Az utolsó kör

A bejegyzés trackback címe:

https://couchclub.blog.hu/api/trackback/id/tr208902428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása